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

Ka nga ata njerëz që do të vijnë gjithmonë përpara orarit të lënë dhe nga ata të tjerë që do të vonohen me orë të tëra Kjo varet dhe nga astrologjia, të paktën sipas ekspertëve:

Dashi Shenja me më pak durim nuk e toleron vonesën, madje as vonesën e vet nuk e duron dot. Ndonjëherë janë më të shpejtë se koha. DemiShenja e Demit është gjithmonë vonë, ndaj i duhet përpjekje për t`u përmirësuar.  Edhe nëse e kupton që është vonë për diku, nuk e prish terezinë, as magjinë e kafes që po pi. Binjakët Vrapon, vrapon, vrapon dhe është gjithmonë vonë. Arsyeja është se po bën shumë punë njëherësh. Gaforrja Gaforrja është një nga shenjat më të përpikta. Është gjithmonë i mirëorganizuar ky njeri. Nuk ia justifikon vetes asnjë vonesë dhe arrin ta programojë gjithçka. Luani E urren të presë, por të tjerët i lë ta presin. Virgjëresha Nuk është kurrë vonë dhe e urren të presë. Madje kur ka një takim të rëndësishëm, i bëjnë gjërat një ditë para gati.

Peshorja Ajo që është më shumë për t`u habitur me këtë shenjë, është mëngjesi. Edhe nëse një ditë është zgjuar shpejt, sërish mbërrin vonë në destinacion. Akrepi E urren të jetë vonë, por përfundon vonë gjithmonë. Shigjetari Është shenja më e përpiktë. E ka çështje nderi përpikërinë. Bricjapi Është rasti më i çuditshëm. E bën gjithçka ngadalë, por çuditërisht është gjithmonë në kohë. A ka bërë ndonjë pakt me kohën? Ujori Gjithmonë vonë. Merret me njëmijë gjëra, edhe me të pavlefshme. Gjithsesi në fund fare i bën të gjitha dhe nuk heq dorë nga përgjegjësitë. Peshqit I vonuar kronik. Edhe nëse do përpiqej të ishte në orar, do t`i vështirësonte gjërat më shumë.