Dy skuadra të ndryshme për të ,mbyllur sezonin; është një ide të cilën ia lejon vetes ai që ka një skuadër me një numër të mjaftueshëm në përbërje dhe Reali i Madridit e plotëson këtë kriter.Trajneri Zinedine Zidane ka një projekt; atë të krijimit të një skuadre A dhe B për t’i aktivizuar në varësi të kundërshtarëve që do të ketë përballë në pjesën e mbetur të sezonit

Planin trajneri francez ua ka shpjeguarve të tij dhe që e ka aplikuar edhe më parë, në sezonin 2016/17 kur Reali i Madridit fitoi kampionatin dhe Ligën e KampioneveReali i madridit ka 25 futbollistë në skuadër dhe për një projekt të tillë Zidanë ka edhe një problem, të gjejë alter egon e Benzemasë duke marrë paraaysh de zëvendësuesit e mundshëm të tij, Jovic dhe Mariano Diaz janë të dëmtuar. Në këtë pikë alternativë mund të jetë Asensio që mund të aktivizohet si ‘9 fals’. Sidoqë të jetë, këto probleme do të donin t’i kishin të gjitha skuadrat në botë.