Turistët rikthehen në qytetin e Korçës pas një periudhe të gjatë qetësie për shkak të Covid 19.Të shumtë kanë qenë qytetarët që kanë vendosur që fundjavën ta kalojnë në një prej zonave më turistike dhe më të frekuentuara gjatë verës.

Më së shumti ata janë drejtuar drejt Dardhës dhe Voskopojës.Pritet që sezoni turistik këtë verë të ketë pak gjallëri pas lirimit të masave shtrënguese për Covid.