Fotografi tepër të rralla janë realizuar në mbarë botën, të cilat kanë patur mundësi ti shohin shumë pak njerëz. Bright Side ka arritur të sigurojë pamjet e çuditshme dhe të pazakonta që përfshijnë kafshë dhe fenomene natyrore. Duke nisur nga tigri i artë, peshku fluluturues dhe tek lindja e një ylberi, arrini ti gjeni në fotogaleri. Ndër to përfshihet edhe një pemë Baobab e rilindur nga mbetjet e vetvetes së saj të mëparshme, emërtimi 0 euro si dhe një vezë ndryshe nga ato që jemi mësuar të shohim në përditshmëri.