Verën mund ta quajm padyshim si pikën e fortë të vajzës së ish-deputetes shqiptare, Ada Deda. Ada ka bërë namin me fotot e saj në bikini nga bregdeti të cilat janë komëntuar e pëlyqer me mijëra herë. Tashmë bukuroshja ka hapur sezonin dhe ka publikuar në Instagram disa foto me rroba plazhi të cilat patjetër kanë marrë vëmëndjen e kërkuar.