Nëse jeni një fans i vërtetë i enigmës, kjo foto do vërë në punë trurin dhe imagjinatën tuaj. Kushtojini vëmendjen detajeve të vogla dhe gjeni përgjigjen e duhur. Ekzistojnë tre mënyra për të zgjidhur këtë ekuacion duke lëvizur vetëm një fije shkrepse.Nëse nuk arrini ta gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë: