Kelly Bensimon nuk e di ç’është plakja! Autorja amerikane ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me trupin e saj në sup er formë. Ajo është 52 vjeç, por duket shumë më e re se kaq dhe këtë fakt ia vënë në dukje shpesh.

Kelly nuk heziton të tregojë trupin e saj mah nitës me fotot që publikon në rrjete sociale teksa tregon se gjithçka e ka arritur falë palestrës. 52-vjeçarja u bë e njohur nga seriali “Real Housewives of New York”. Ajo është nënë e dy vajzave, 20 dhe 22 vjeç.