Asnjë rast pozitiv nuk u zbulua në gati 10 milion teste mbi Covid 19 të kryera në Wuhan, kryeqytetin e Hubei dhe qendra e shpërthimit të pandemisë në Kinë.

Sipas të dhënave të publikuara nga komisioni i parandalimit dhe kontrollit, nga afro 10,000 persona të verifikuar ditën e fundit, u gjetën vetëm 300 asimptomatikë.

Asimptomatikët janë vendosur nën vëzhgimin mjekësor, së bashku me mbi një mijë njerëz me të cilët kanë qenë në kontakt të ngushtë.