Aktori i humorit Gaz Paja i ka kushtuar bashkëshortes së tij Irës një dedikim shumë romantik ditën e sotme. A ka shprehur dashurinë e tij të madhe përmes disa vargjeve.

“Me gëzove kur te njoha. Me gëzove kur the- PO. Më gëzove kur solle Dard. Të lutem, Vazhdo të më gëzosh dhe unë do të kujdesem për ty”, ka shkruar Gazi.

Krahas vargjeve ai ka publikuar edhe fotot e tyre të dasmës që ndodhi një vit më parë.Ira Seferi bashkë me Gazin kanë edhe një djalë të quajtur Dard i cili lindi më 28 tetor të vitit të kaluar.