Për të shkuar në destinacionin që ju dëshironi, duhet të kaloni patjerër në një nga këto dyer. Në derën e parë do gjeni një vra sës që nuk kursen asnjë njeri, në derën e dytë do të gjeni një luani i cili ka qenë 3 vite pa ngrënë asgje dhe në derën e tretë do gjeni një zjarr masiv.

Cilën derë do të zgjidhnit ju, si opsion më të lehtë? Nëse nuk arrini ta gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë: Nëse luani nuk ka ngrënë asgjë për 3 vite atëherë ai ka ngo rdhur dhe kjo derë do ju çojë lehtësisht në destinacionin tuaj.