Në takimin e Ramiz Alisë me intelektualët e kohës pak vetë e kanë kapur fragmentin nga përp lasja e tij me Sali Berishën. Bëhet fjalë për vititn 1990, kur Berisha shërbente në spital dhe fliste për një adoleshent që kishte vd ekur si pasojë e pl agëve.

Por ish-presidenti Alia dëgjohet duke e ak uzuar Berishën për dezinformim. Sipas Alisë, adoleshenti është plagosur gjatë thyerjes së murit të ambasadës gjermane dhe nuk është që lluar nga policia. Ndërsa Berisha i referohej fjalëve që kishte dëgjuar duke përsëritur se nuk dintë më shumë për ngjarjen.

Për më tepër ndiqni fragmentin e plotë: