Operatori për Shpërndarjen e Energjisë Elektrike ka njoftuar për abonentët se nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Përmes një njoftimi, mësohet se OSHEE, për shkak të remontit të planifikuar në NST Ndroq dhe në fiderin A3 të kabinës së Medresesë, në datat 2-3 qershor do të stakohet energjia ⚡në intervalin kohor 09:00-15:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë👇 2 qershor📌 Ndroq, Pinet, Zhurje 3 qershor📌 Pjesërisht “Rruga e Dibrës” tek Medreseja