Kryeministri Edi Rama po jep një intervistë aspak të zakontë për emisionin “Real Story” të gazetarit Sokol Balla, në News24.

Gazetari Balla po e interviston Ramën nga salla e re e Teatrit të Operas dhe Baletit, ku mes të tjerash e pyeti nëse kjo shija e tij për të rindërtuar, po e lë të vetëm përballë të tjerëve.

“E vërteta është që këtu ishin mundësitë për ta bërë këtë rindërtim dhe është kryer një punë spektakolare. Kjo sallë ka pas një problem shumë të mad me akustikën dhe tani ka një akustik fantastike. Në pjesën e pasme ka një skenë superteknologjike, që do bëjë që trupat tona këtu dhe ato që shkëlqejnë nëpër botë, kur të ngjiten në këtë skenë të ndjehen si në Tokio, si në Paris e si kudo në botë”, tha Rama.