Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një lajme mirë për të gjithë.

Teksa ka publikuar videon e një arkitekti të njohur për ruajtjen e trashëgimisë kulturore, Rama ka zbuluar projektin për rikonstruktimin e kalasë së Gjirokastrës.

“MIRËMËNGJES,

me këtë projekt që i kushtohet një objekti të vërtetë të trashëgimisë kulturore shqiptare dhe europiane, i njohur si Pronë e Trashëgimisë Botërore, i cili si plot të tjerë që kemi shpëtuar nga zhdukja e rrënimi dhe ia kemi kthyer me tërë hijeshinë e tyre solemn këtij kombi, do të rimarrë të gjithë shkëlqimin e vet falë një ndërhyrjeje të përgatitur me dashuri, profesionalizëm, pasion e përkushtim patriotik❤️????????”, shkruan Rama krahas videos.