Vesa Luma dhe Big Basta janë një nga çiftet më të dashur të publikut. Dyshja nuk hezitojnë t’i bëjnë dedikime romantike njëri-tjetrit në rrjete sociale. Ashtu ka ndodhur dhe mëngjesin e sotëm për Vesën, e cila ka marrë një propozim të dytë për martesë në mënyrën më të bukur.

Nëse do të të porpozoja prapë; A do martohesh për herë të dytë me mua?Zgjidh Po ose Jo. Të dua!, shkruan reperi në letrën e ngjitur mbi mur. Surpriza e mëngjesit, shkruan Vesa, e cila me siguri duhet të jetë ndjerë mjaft e emocionuar. Çifti janë prindër të një djali të quajtur Lian.