Nuk ngeli njeri pa thënë “sa qen i bukur”, teksa ish-deputeti i LSI-së, Luan Rama, e kishte marrë për ta nxjerrë shëtitje.

Me sa duket, zoti Rama e ka përzemër këtë kafshë, pasi duket që e mban shumë mirë dhe nuk harron t’i kushtojë vëmendjen e duhur kësaj kafshe kaq të mirë, por që ka nevojë të mos rrijë i mbyllur në shtëpi, gabim që me sa duket Rama nuk e bën.Nuk ngeli njeri pa thënë “sa qen i bukur”, teksa ish-deputeti i LSI-së, Luan Rama, e kishte marrë për ta nxjerrë shëtitje.

Me sa duket, zoti Rama e ka përzemër këtë kafshë, pasi duket që e mban shumë mirë dhe nuk harron t’i kushtojë vëmendjen e duhur kësaj kafshe kaq të mirë, por që ka nevojë të mos rrijë i mbyllur në shtëpi, gabim që me sa duket Rama nuk e bën.