Presidenti Meta ka shfrytëzuar fundjavën për tu relakuar në fshatin e Tiranës, Vishnje.

Pas një jave të trazuar në botën politike shqiptare dhe reagimeve të shumta mes presidentit, ambasadores Yuri Kim dhe kryeministrit, ai zgjodhi që të largohet për pak kohë e të reflektojë. I bërë njësh me natyrën, ai ka sjellë përmes profilit në Facebook një foto bashkangjitur shkrimin e nënkuptuar.”Një e shtunë në Vishje, plot diell, relaks dhe reflektim”, shkruajti presidenti Meta.