Ka disa shenja të zodiakut që kanë një cilësi që askush tjetër nuk ka, dhe kjo është stabiliteti.Këto shenja janë në gjendje të gjejnë ekuilibrin e dëshiruar dhe të nevojshëm për të arritur lumturinë dhe të mbeten neutrale në situata që ua kërkojnë atë. Ato nuk lejojnë asgjë të shkatërrojë paqen që ekziston në jetën e tyre.

Akrepi:Akrepi është shenja më misterioze dhe inteligjente, dhe gjithashtu një nga më të ekuilibruarat. Ata kanë një qëndrim logjik ndaj jetës dhe kjo i bën ata këshilltarë të shkëlqyeshëm.Njerëzit e lindur nën këtë shenjë duan të dëgjojnë të gjitha problemet e njerëzve të rëndësishëm në jetën e tyre dhe në shumicën e rasteve nxjerrin përfundimet e tyre dhe përpiqen t’i ndihmojnë në mënyrën më të mirë të mundshme.Ata kanë cilësinë e transmetimit të qetësisë dhe stabilitetit të madh. Është një shenjë e arsyeshme dhe neutrale në lidhje me mendimet tuaja, kështu që të kesh afër mund të jetë mirë.

Peshorja:Njerëzit e kësaj shenje peshojnë mirë çdo gjë pro dhe kundër para se të marrin ndonjë vendim.Ata janë më analitikët e zodiakut dhe janë shumë intuitivë. Për ta, ekuilibri dhe harmonia janë thelbësore për të arritur lumturinë e plotë në jetën e tyre.Të lindurit nën këtë shenjë kanë cilësinë kryesore që janë të ndershëm dhe janë shumë të qëndrueshëm nga pikëpamja emocionale.

Demi:Duke qenë një shenjë e tokës, Demi mund të mburret si një nga shenjat më të balancuara të zodiakut.Ata kanë virtytin e kërkimit të cilësisë tek të gjithë njerëzit dhe sjelljes së tyre më të mirë. Për më tepër, kjo është një shenjë shumë e qëndrueshme dhe nuk lejon asgjë të prishë paqen dhe qetësinë mendore që kanë në jetën e tyre.