Edhe ambasadori i BE, Luigi Soreca ka përshëndetur vendimin e Bashës për t’u rikthyer në tryezën e Këshillit Politik të Reformës Zgjedhore. Soreca thotë se ky vendim i liderit të PD për të përfunduar ‘Zgjedhoren’ i shërben interesit më të lartë të Shqipërisë si dhe kontribuon në përfundimin e Reformës pa vonesa.

STATUSI NGA SORECA:

Përshëndesim Lulzim Bashën. Vendimi për të rifilluar punën ndër-partiake në #ElectorReform në Këshillin Politik. Ajo shërben për interesin më të lartë të 🇦🇱 dhe kontribuon në përfundimin e kësaj ëreforme të rëndësishme pa vonesë të mëtejshme, në mënyrë që të përmbushë kushtin e vendosur marsin e kaluar nga Këshilli Europian.