Në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” janë marrë të gjitha masat në pavijonin e veçantë COVID, për nënat e prekura nga COVID-19 që mund të sjellin në jetë fëmijët në këtë periudhë epidemie. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu ka thënë se për fat të mirë pjesa më e madhe e grave shtatzëna të prekura nga virusi i rrezikshëm, janë shëruar.

“Në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” janë marrë të gjitha masat në pavijonin e veçantë COVID, për nënat e prekura nga COVID-19 që mund të sjellin në jetë fëmijët në këtë periudhë epidemie. Për fat të mirë pjesa më e madhe e grave shtatzëna të prekura nga virusi i rrezikshëm, janë shëruar Por për çdo rast, stafet tona janë në gatishmëri”, tha ministrja.