Në këtë artikull, ju paraqesim shenjat që kanë më së shumti vështirësi në dashuri ose ruajtjen e lidhjeve emocionale në përgjithësi. Binjakët – Binjakët kur tërhiqen shumë nga një person, ndiejnë diçka që shënon një pikë kthese në përvojat e tyre dhe bën që ata të ofrojnë shpirtin e tyre pa u menduar dy herë.Edhe pse nuk kanë dyshime, është e vështirë për ta të përcaktojnë me fjalë se çfarë po ndodh në zemrat e tyre sepse është më lart se aftësia e tyre e të kuptuarit. Konflikti vjen kur krijoni pritshmëri pa biseda të sinqerta.

Virgjëresha Ata dallohen për faktin që nuk kanë nevojë për askënd, pothuajse asnjëherë. Dashnorë të logjikës nuk mund të ndalojnë së pari nga afër të gjitha aspektet e lidhjeve emocionale që ata kanë me të dashurit e tyre, veçanërisht me një partner të mundshëm.Një faktor tjetër që e bën shumë të vështirë për ta të kenë një marrëdhënie të qëndrueshme është se ata marrin një kohë të gjatë për të ndarë jetën e tyre të brendshme, sepse ata duhet të sigurohen që janë me personin e duhur. Shigjetari Eshtë një shenjë e paqetë, e cila pëlqen të ndihet e lirë në çdo moment të përvojave të saj. Ata gjithmonë duan të fillojnë një aventurë të re ose të mësojnë diçka të re, një aspekt që shpesh bie ndesh me nevojën për stabilitet në një marrëdhënie.

Nëse nuk takojnë dikë që i kupton ato thellësisht dhe vepron në të njëjtën mënyrë, dështimet e tyre romantike janë të shumta. UjoriNdjenjat ndikojnë në gjithçka që bëjmë dhe na bëjnë njerëzorë. Sidoqoftë, Ujorët karakterizohen për faktin që nuk identifikojnë dhe ndjejnë disa lloje emocionesh. Kjo është një pikënisje e tmerrshme kur përpiqeni të gjeni dashuri. Kjo shenjë duhet të mësojë të pushojë në vetmi dhe të jetë e vetëdijsheme për atë që dëshiron me të vërtetë. / meb.al