Janë publikuar datat e reja se kur dhe ku do të bëhen riatdhesimet e shqiptarëve të mbetur jashtë kufijve për shkak të koronavirusit. Gjithashtu edhe ata të huaj të cilët kanë mbetur në Shqipëri do të kenë mundësinë të largohen në vendet e tyre, gjithmonë në rast se është parashikuar një fluturim.

Me aktin normativ në fuqi të riatdhesuarit nuk do të qëndrojmë më në karantinë 14 ditë në hotele, por në shtëpitë e tyre.

LEXO EDHE:
Albpetrol rifillon nxjerrjen e naftës 20 ditë pas pezullimit nga COVID-i
Riatdhesimet me 29 maj, fluturimi Stamboll-Tiranë në orën 07:40-08:25

Tiranë-Milano, 15:00-17:05

Milano-Tiranë, 18:10-20:15

Riatdhesimet me 30 maj, fluturimi Tiranë-Frankfurt në orën 12:00-14:30

Riatdhesimet me 31 maj, fluturimi Tiranë-Romë në orën 07:15-08:40

Romë-Tiranë, 09:50-11:15

Tiranë-Milano, 15:00-17:05

Milano-Tiranë, 18:10-20:15

Riatdhesimet me 1 qershor, fluturimi Tiranë-Frankfurt në orën 12:00-14:30

Frankfurt-Tiranë, 15:30-18:15

Riatdhesimet me 2 qershor, fluturimi Tiranë-Londër në orën 12:00-14:00

Londër-Tiranë, 15:00-19:05

Riatdhesimet me 3 qershor, fluturimi Tiranë-Romë në orën 07:15-08:40

Tiranë-Milano, 15:00-17:05

Milano-Tiranë, 18:10-20:15