Kryedemokrati Lulzim Basha duket se ka hequr dorë nga qeveria tranzitore.Ai shprehet se po pret zgjedhjet e vitit të ardhshëm.Gjatë mesitës së sotme, lideri i opozitës ka pasur një incident para PD ku gazetarët e kanë pyetur se si do të vazhdojë aksioni i tij politik.Basha ka folur për teatrin dhe ka thënë se populli duhet të japë përtjigje masive me votë? Aty i kanë ndërhyrë gazetarët që e kanë pyetur nëse pas këtij kriminalizimi të pushtetit siç ai pretendon, duhet pritur qershori i ardhshëm.Lideri i PD është bukosur dhe shpërthyer në një sallatë fjalësh pa kuptim (Shiko videon pas minutës së 5).