Shikoni tre shenjat që rrallë ndryshojnë, edhe kur jeni të gatshëm t’u jepni atyre një shans të dytë në favor të mirëqenies së çiftit.

Dashi- Dashi është lloji më i lehtë i njerëzve me të cilët merresh çdo ditë. Në një marrëdhënie, ata vështirë se heqin dorë dhe nuk u pëlqen të pranojnë kur gabojnë. Përkundrazi, ata mendojnë se janë zotër të arsyes. Prandaj, është e kotë të besosh që ky person është i vetëdijshëm për të metat e veta. Ndoshta nuk ia vlen të jetosh për të sakrifikuar veten për një person që nuk i njeh përpjekjet e tua, e aq më pak të kthejë dashurinë tënde.

Binjakët- Binjakët mund të jenë të pavendosur në një sërë situatash, por për atë që duan dhe janë, ato janë gjithmonë të sigurt. Kjo është arsyeja pse ata janë rehat kur nuk dëgjojnë ato që thotë tjetri, por ato që vetë mendojnë se janë të rëndësishme për veten e tyre. Ata janë shumë komunikues me miqtë, kolegët, por çështjet e dashurisë mund të trajtohen në mënyrë sipërfaqësore. Nuk është qëndrimi më i ndjeshëm dhe më i sigurt për t’u dhënë atyre që mendojnë vetëm për veten e tyre një shans të dytë.

Akrepi- Akrepat mund të jenë kokëfortë dhe injorantë deri në ekstrem, kështu që është gjithashtu mjaft e ndërlikuar t’i bësh ata “të mbushin me gëzim”. Edhe nëse duket se duan të ndryshojnë, rrinë e mendohen! Njerëzit e kësaj shenje gjithmonë e vendosin mirëqenien e tyre të parën, kështu që është e vështirë të dëshirojnë të braktisin zakonet e vjetra, madje edhe ato që nuk i pëlqejnë partnerit të tyre.