Me fjalët e profetit Muhamed, kryeministri Edi Rama ka nisur mëngjesin e sotëm!

Rama flet për vepra që varen prej qëllimeve, një paralelizëm me vendimet e qeverisë për kufizim të masave që ka si qëllim përfundimtar një kurbë të ulët të të prekurve me koronavirus.

“Të gjitha veprat varen prej qëllimeve dhe çdo njeri shpërblehet sipas nijetit (qëllimit) të tij”, citon Rama profetin Muhamed.