Ju nuk keni nevojë për asgjë nga askush dhe nuk ju pëlqen të preket ajo që ju takon.Në jetë duhet të bëjmë gjithçka që ndjejmë se është e drejtë, që të mos jetojmë me pendesa.Paraja mund të jetë një iluzion, por ju e vlerësoni shumë.Mos debatoni me budallenj, investoni kohën tuaj në atë që ju bën të rriteni.Besimi është i vështirë për t’u fituar dhe i lehtë për tu humbur, kështu që nuk duhet të gabosh me veten tënde. / meb.al