Një nënë e tetëmbëdhjetë fëmijëve infektoi aksidentalisht 17 fëmijë të saj me koronavirus pasi nuk e dinte që shte mbarëse e COVID-19.

Sipas Mirror, Brittany Jencik, nga Penfield, Nju Jork thotë se ajo ishte asimptomatike dhe e kuptoi se ajo e kishte kapur gabimin vdekjeprurës kur fëmijët e saj filluan të sëmuren.

Nëna e tetëmbëdhjetë fëmijëve në ShBA, disa prej të cilave janë të birësuar, tha që ajo filloi të ndjehej vërtet keq.

“Ishte e tmerrshme, kisha aq frikë sa asnjëherë më parë”, u shpreh ajo.

Zonja Jencik tha se kontaktuan me virusin rreth pesë javë më parë dhe se shtatëmbëdhjetë fëmijët e saj jetojnë me të në shtëpi.