Të gjithë e dimë se Bricjapët janë të veçantë. Ata janë njerëz shumë kokëfortë, por edhe kjo ka anën e vetë pozitive, pasi ata kurrë nuk heqin dorë nga njerëzit që duan.

Ata janë të pranishëm në kohë të mira dhe të këqija. Ata janë gjithashtu njerëz autentikë, të dashur dhe besnikë, të cilët nuk pretendojnë të jenë dikush që nuk janë, për të kënaqur ata që i rrethojnë.

Këto janë pesë arsye pse Bricjapët janë të pazëvendësueshëm:

Ata janë jashtëzakonisht të përgjegjshëm, Ata janë shumë të përgjegjshëm në të gjitha fushat e jetës së tyre. Ato janë të organizuar me raportet, marrëdhëniet, miqësitë dhe punët e tyre. Ato kurrë nuk fajësojnë një person tjetër për gabimet e veta dhe janë gjithmonë të gatshëm të kontaktojnë ata që kanë nevojë për ndihmë.

Ato janë autentikë
Në ditët e sotme, duket se është gjithnjë e më e vështirë të gjesh njerëz të vërtetë për personalitetin e tyre, pavarësisht se çfarë do të mendojnë të tjerët dhe që nuk veprojnë në mënyrë të rremë dhe fallco, për dobinë e vet. Kur jeni në një lidhje me një Bricjap, nuk keni dyshime se kush janë në të vërtetë. Ata kanë të drejtë dhe nuk kanë durim për lojëra fëmijësh.

Ata janë dëgjuesit më të mirë
Nëse keni nevojë për dikë që t’ju dëgjojë në çdo kohë, mund të mbështeteni tek një Bricjap. Këta njerëz janë dëgjues të shkëlqyeshëm, ata besojnë se mund të mësojnë shumë kur ndalojnë të dëgjojnë njerëz që ndajnë përvojat e tyre të jetës. Ata kanë arsye të shëndoshë dhe mbeten neutralë ndërsa dëgjojnë, pa treguar gjykim ose mosmiratim.

Janë të ndjeshëm
Bricjapët mendojnë shumë përpara se të marrin një vendim, sepse ata e vlerësojnë veten aq sa kujdesen për njerëzit përreth tyre.

Ata rrallë marrin vendime të nxituara, të cilat mund të dëmtojnë veten dhe të tjerët. Nëse një Bricjap ka zbuluar ndjenjat për ju, ju mund t’i besoni fjalëve të tyre, sepse shumicën e kohës ato janë të sinqerta.

Ata janë përshtatur mirë me instinktet e tyre
Bricjapët kanë një lidhje të fortë me instinktet e tyre, kështu që ata janë gjykatës të shkëlqyeshëm të karakterit dhe gjithmonë duket se dinë se cila është mënyra më e mirë për të ecur përpara. Ata kanë aftësinë të lexojnë njerëz dhe situata të tjera dhe shpesh i përdorin ato në avantazhin e tyre. / meb.al