Përmes nje mesazhi ne Facebook, ka shkruan se asnje palë nuk mund t’i ikë pafundësisht zgjidhjes së konfliktit Kosovë-Serbi.

Sipas tij, nëse Kosova dhe Serbia s’kanë vullnet të mirë për zgjidhjen e konfliktit, s’ka të ardhme për këto dy vende.

“Nuk ka të ardhme për Kosovën dhe Serbinë nëse qeveritë e këtyre dy vendeve nuk e bëjnë të qartë se janë të gatshme t’u hyjnë negociatave me një vullnet të mirë për zgjidhjen e konfliktit, nga i cili asnjë palë s’mund të ikë pafundësisht”, shkruan ai.