Ministrja e Infrastrukturës dhe EnergjisëBelina Balluku deklaroi sot ne report tv se: Koncesioni prej 256 milionë euro për ndërtimin e rrugës Milot-Balldren është anuluar. Po ashtu është anuluar edhe koncesioni i Orikum-Dukat që kapte shifrën 51 milionë euro dhe të gjitha fondet e përcaktuara nga buxheti i shtetit për këto projekte do të kalojnë për të përballuar COVID-19.