Ka rënë në sy në këtë sezon të Premier League. Adama Traore, përveç muskujve, ka treguar edhe golat, aftësitë e tij teknike dhe asistet. Lojtari i Wolves duket se ka bërë për vete një gjigant të futbollit europian.
Sipas Daily Mail, Liverpool-i e ka vënë në shënjestër. Në fakt, trajneri Klopp mësohet të jetë mahnitur nga aftësittë e 24-vjeçarit, i cili ka shënuar 4 gola dhe ka dhënë 7 asiste në këtë sezon.

Të Kuqtë mund të investojnë 80 milionë euro për ta marrë në ekip. Wolves pagoi “vetëm” 20 milionë për të siguruar shërbimet e ish-talentit të La Masia-s.