Shtypi i familjes Berisha kërkon thyerjen e gjëndjes së jashtëzakonshme dhe hyrjen në Shqipëri, të njerëzve që potencialisht mund të jenë infektuar me koronavirus.

Drejtuesi i portalit të familjes Berisha, Çlirim Peka, na fton madje t’i kërkojmë ndjesë, nëse jemi ngazëllyer nga gjesti për dërgimin e 30 mjekëve dhe infermierëve shqiptarë në Itali, që ky gjeniu i letrave, i quan pompistë.

Per te gjithe ju qe u mallengjyet me solidaritetin e Ediotit per kombin italian pas 30 “pompistave” qe dergoi me “Lasgushin”!

Si menduat qe nje “rilindas” mund te jete human??? A ishte nje levizje e zgjuar? Shume.

Por a duhej te genjeheshit duke e njohur Ramen? Me mend ne koke jo. Prandaj minimalisht thoni qe reaguat ne emocion e siper. Ndjesa pranohet!!!

Vertet menduat qe ortaku i Riformatos do ndihmonte Italine bujare me shqiptaret me 30 “pompiste” qe i dergoi tashme jo me Riformaton por me “Lasgushin”!? Shikoni cfare po ju ben shqiptareve ne Kapshtice o njerez …”, shkruan ai.

(TemA)