Kryeministri Edi Rama e ka quajtur një hap të mirë atë të masave ekstreme në tregun e Kombinatit. Ai shprehet se disiplinimi i plotë këtë javë hap shtegun për lehtësimin e kufizimit të lëvizjeve me pikatore. Nga ana tjeër siç ka paralajmëruar Rama thotë se sot do jetë gati dhe rritja e ndëshkimeve që parashikohet me burg sipas kryeministrit për ata që nuk respektojnë distancimin social.

STATUSI NGA EDI RAMA

🔴 MiRË👍
🔴 VETËM DISIPLiNIMI I PLOTË KËTË JAVË NA HAP SHTEGUN PËR LEHTËSIMET ME PiKATORE 🔴 BRENDA DITËS SOT GATI RRITjA E NDËSHKIMEVE, QË I HAP RRUGË LEHTËSIMEVE SHKALLË-SHKALLË NË VIJIM