Mark Marku, pedagogu i gazetarisë mund të shpëtojë nga gjobat por dhe nga infeksioni i korona virusit, pas betimit se do të dalë nëpër Tiranë të hënën dhe pa lejen e Edi Ramës.
Me sa duket ka ngatërruar opsionet e aplikimit, ndaj nuk i vjen përgjigjia pozitive që dhe Marku të dalë e të bëjë pazar si të gjithë të tjerat!

Duket se Marku nuk ka ditur te regjistrohet dhe kjo është njerëzore, gabon njeriu, sidomos në këtë situatë pandemie. Nga ajo që thotë kodin qe ka marre ne telefon e ka vendosur ne vendin e numurit te kartes se identitetit.

Teksa reagon për problemin në fjalë, AKSHI sqaron se “Profesori ka ngaterruar vendin e kodit qe ka marre ne tel me vendin e nr. te kartes ID! Zakonisht kete gabim e bejne 0.07 e aplikanteve qe jane perdorues fillestare te telefonit”.

Dhe e ftojnë profesor Markun ta provojë edhe njëherë, me këto sqarimet më të fundit që janë dhënë.