Javier Tebas dhe Iker Casillas kanë përdorur rrjetet sociale për një debat në të mirë të futbollit dhe sidomos të kampionatit spanjoll ose aktivitetit futbollistik në Spanjë pasi koronavirusi ka detyruar izolimin kundrejt përhapjes së epidemisë.Ish-legjenda e Real Madrid ka propozuar që kampionati të luhet brenda një viti kalendarik, duke qenë se Botërori 2022 në Katar do të luhet në nëntor. “Nëse gjithçka shkon mirë, në 3-4 muaj luhet pjesa tjetër e sezonit dhe në muajin dhjetor luhen finalet e Champions dhe Europa League. Kështu përshtatemi”.