Ka disa gjëra në jetë ndaj të cilave nuk jemi të predispozuar të impenjohemi. Vlerat tona, besimet dhe personaliteti i japin formë gjithçkaje që dëshirojmë dhe nuk tolerojmë. Nuk ndryshon as me shenjat e zodiakut.

DASHI

Dashi është një shenjë e zjarrtë që ka cilësitë e udhëheqësit të natyrshëm. Dashët nuk janë të predispozuar të kërkojnë lejen e të tjerëve, bëjnë atë që duan. Nevoja e tyre për të kontrolluar gjithçka, shpesh i vendos në telashe vetëm që të dalin në komandën e gjithçkaje.

DEMI

Një Dem nuk duron dot dikë që e bën diçka e më pas kërkon leje për atë që ka bërë.

BINJAKËT

Binjakët janë shumë tërheqës për pjesën më të madhe të botës, ndaj pak shqetësohen për kritikët dhe pesimistët. Preferojnë të mos e marrin jetën shumë seriozisht.

GAFORRJA

Gaforret janë tërësisht të dedikuar ndaj atyre që dashurojnë. Gjëja e fundit që do bënin është t’i kthenin krahët njeriut që dashurojnë, kur ai person është në vështirësi.

LUANI

Luani nuk lejon asgjë t’i ngadalësojë ritmin e jetës. Nëse i mungon diçka, kërkojnë mënyra për ta arritur.

VIRGJËRESHA

Virgjëreshat nuk harrojnë kurrë origjinën e tyre. Atyre u pëlqejnë gjërat e vogla të jetës. Nga lulet me aromë, tek një pjatë e gatuar në shtëpi.

PESHORJA

Peshoret nuk i mbajnë kurrë njerëzit toksikë pranë vetes. Kanë nevojë për ekuilibër në botën e tyre për të patur prosperitet të plotë, ndaj gjithçka që pengon harmoninë e tyre, duhet të largohet.

AKREPI

Justifikimet janë gjëja e fundit që një Akrep do përdorë. Ndonjëherë mund të jenë pjesë e një kompromisi, por thonë gjithnjë të vërtetën, sidomos miqve dhe njerëzve të dashur.

SHIGJETARI

Shigjetarët nuk duan të rrinë qetë kur kanë diçka për të thënë. Do e thonë atë që mendojnë, edhe nëse kjo do të thotë që do shqetësohet dikush.

BRICJAPI

Bricjapët hedhin hapa të shëndetshëm në jetë. Nuk futen kurrë me kokë nëpër aventura.

UJORËT

Ujorët do kërkojnë gjithnjë të jenë më të mirët. Duan të dinë se kanë potencial të madh dhe nuk do ndalojnë derisa të arrijnë majën e aftësisë së qenies së tyre.

PESHQIT

Peshqit nuk lënë kurrë që gjërat e këqija të jetës t’i arrijnë. Çdo gabim dhe rrethanë negative e shohin si një mundësi për t’u rritur.