Nga Ilir Metaj

Pavaresisht krizes ekonomike, me te cilen Italia po perballet prej vitesh, ne Konferencen e Donatoreve na dha 65 milione euro, per rindërtimin pas termetit.

Askush ne Itali nuk ngriti zerin te thoshte “Beme gabim qe ua dhame! Ne jemi keq per vete.”

Dje, ne derguan ne Itali per ndihme, 30 mjeke e infermiere.

Ketu te ne, ca bij ku**ash ngriten zerin menjehere “Beme gabim qe i derguam! Ne jemi keq per vete.”

Ju dhe raca juaj, jeni shkaku kryesor pse nuk jemi ende ne vendin ku meritojme te jemi: Familjen europiane

Ju, raca e shpirtzinjve, qe solidaritetin e doni vetem per te marre, asnjehere per te dhene!

Sepse ne te tjerët jemi bij te Nënë Terezës:

“Ai njeri, qe ne rrugen e jetes, ndez qofte edhe nje flakëz te vogel në orët e errëta te dikujt, ai njeri nuk ka jetuar më kot.”

Nënë Tereza.