Ejlyl fut fshehurazi në jetimore motrën dhe vëllain. Kemal tenton t’i marrë fëmijët por Ejlyl nuk e lejon. Sedat ka përgatitur një plan për ta bërë Banun të pendohet që e ka gënjyer.

Nëna e Gokhanit i lutet drejtorit të mos ia heqë bursën Gokhanit. Ky i fundit nxehet me nënën dhe nuk dëshiron që ajo t’i lutet askujt për të.

Ejlyl arrin ta nxjerrë nënën e saj nga burgu por habitet kur ajo ende vazhdon të mendojë për Kemalin. Mesude nuk e beson aspak Ejlylin. Një nxënës i ri me aftësi të veçanta vjen në kolegj por djemtë tallen me të.

Ejlyl duhet të zbatojë paktin që bëri me Nazanin dhe ndahet nga Serkani. Ky i fundit lëndohet nga veprimi i Ejlylit. Pasi operacioni i Derinit mbaron me sukses Sedat merr të bijën dhe largohet nga Banu./revistawho