Klubi i Lazios kishte lajëmuar me kohë se në datën 23 mars do të riniste zyrtarisht stërvitjet, por duket se presidenti Lotito, në sajë të situatës që po përjeton Italia dhe numri i pacientëve të prekur ose që kanë ndërruar që shtohet, ka vendosur që të mos rinisë asgjë.

Kështu, Lazio ka bërë një komunikatë të re për shtyp, ku ka bërë me dije se stërvitjet nuk do të rifillojnë deri në datë për t’u vendosur. Lazio ndodhet në vend të dytë në renditjen e Serie A.