Astrologja Meri Shehu ishte e ftuar ditën e djeshme në emisionin e pasdites ‘Rudina’ ku dha parashikimin e saj për të gjitha shenjat e horoskopit por u ndal dhe tek koronavi rusi.Meri tha se sipas yjeve, pas datës 10 mars do gjendet zgjidhja.

“Pas datës 10 mars, kur planeti Mërkur rikthehet në rrugën e tij të drejtë, do gjendet një zgjidhje për çështjen e këtyre teorive. Patjetër do gjendet një zgjidhje e rëndësishme dhe do çlir ohemi deri diku”, u shpreh Meri.