Kreu i qeverisë Edi Rama, ka prezatuar faqen e re koronavirus.al, ku qytetarët do të mund të gjejnë informacion zyrtar për koronavirusin.

NGA SOT, JU KENI MUNDËSI TË NDIQNI NË KOHË REALE TË REJAT NGA FRONTI I LUFTËS KUNDËR COVID 19.

” coronavirus.al JU OFRON NË KOHË REALE INFORMACIONIN ZYRTAR KAQ TË NEVOJSHËM NË KËTË KOHË TË TURBULLT

RUANI VETEN E TË TJERËT NGA THASHETHEMET E RRJETIT. NË KËTË KOHË LUFTE ËSHTË E RËNDËSISHME TË DINI TË VËRTETAT E FAKTET, PËR TË DITUR SI DHE ME KË PO LUFTOJMË”, shkruan Rama.