Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video ku shihen efektivë policie që u kërkojnë të moshuarve të mos dalin nga shtëpia pasi janë kategoria më e rrezikuar nga koronavirusi.

Rama bën me dije se nga Policia tek, Bashkia, Prefektura, Posta dhe Urgjenca janë vetëm në dispozicion të tyre.

 

 

 

Dje kryeministri ishte vetë në terren ku i lutej të moshuarve që të mos dilnin nga shtëpia për asnjë arsye.

 

STATUSI I EDI RAMËS

 

 

? POLICIA E SHTETIT U LUTET PENSIONISTËVE TË MOS DALIN NGA SHTËPIA

 

 

?OPERACIONI HUMANITAR dhe

 

 

shqipëriaqeduam.al
BASHKIA PËRKATËSE
PREFEKTURA
POLICIA E SHTETIT
POSTA SHQIPTARE
URGJENCA KOMBËTARE

 

 

JANË NË DISPOZICION TË TYRE

 

 

#njëAtdhe ?? #njëFamilje