Kryeministri Edi Rama ka nje tjeter mesazh per shqiptaret. Permes nje mesazhi ne ‘Facebook’, Rama njofton se ne oren 19:00 do te shpallet dhe plani financiar per perballimin e pasojave te luftes.

POSTIMI I RAMES

? PAS PAK, NË 19.00 SHPALLJA E PLANIT FINANCIAR PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË LUFTËS

? NDJESË QË SOT KEMI KOMUNIKUAR MË PAK, POR MË ËSHTË DASHUR KOHA PËR TË KONFIRMUAR PLANIN NË ÇDO DETAJ, ME GRUPIN E PUNËS DHE ME EKSPERTË NDËRKOMBËTARË?

? KAM SHUMË BESIM QË ME DURIM TË MADH DHE KONTRIBUTIN E SECILIT NE DO DALIM TË GJITHË MË TË MIRË E MË TË FORTË NGA KJO LUFTË??

I LO❤️E YOU