Diego Armando Maradona është vendosur në izolim në Estancia Chica për të shmangur kontaktet me personat e prekur nga koronavirusi.

“Ne kemi marrë masa paraprake”, shpjegoi Flavio Tunessi, mjeku i skuadrës së Gimnasia-s.

“Maradona është izoluar në një dhomë në katin e parë”.

Para se të shkonte në karantinë, Diego Armando Maradona është parë me një model të ri flokësh.

Edhe pse në moshën 59-vjeçare dhe në izolon, Diego vazhdon të eksperimentojë me pamjen e tij.