Thënë ndryshe shenjat e horoskopit që janë më empa tike. Një nga virtytet më të çmu ara të njerëzimit që përshkruhet më së miri me fjalinë: “Empatia është dhimbja jote në zemrën time”. Bricjapi, mund të habitesh, por po. Bricjapi është një nga ata që i shikon njerëzit në thellësi.

Ujori, një nga cilësitë kryesore të Ujorit është bujaria. Kjo i lë edhe shpeshherë duarbosh. Janë jashtëzakonisht të ndje shëm dhe altruistë. Ata nuk presin që dikush t`i kërkojë ndihmë. E ofrojnë atë me pashë. Virgjëresha, kanë aftësi speciale për të kuptuar se çfarë nuk shkon mirë me të tjerët. Janë gati për të ofruar këshilla dhe sugjerime të shkëlqyera.

Peshqit, kanë ndjeshmëri eks treme, janë delikatë dhe kanë shp irt fisnik. Janë dëgjues të shkëlqyer dhe krijojnë lidhje të fortë me emocionet e tyre. Nuk është çudi t`i shikosh duke ndihmuar edhe të huaj që s`i njohin fare. Është meritë e empa tisë.
Akrepi. Po, janë aq empatikë saqë meritojnë një shkrim më vete për këtë virtyt që kanë. Janë empatikët tipikë.