Disa shenja horoskopi janë eksperte për t’i bërë të tjerët të vua jnë. Disa me fjalë e të tjerë me heshtje, ata I bëjnë partnerët të çme nden në një marrëdhënie. Prandaj kini kujdes kur zgjidhni një partner të tillë, mund t’ju bëj të vuani.

Ujori

Personat e lindur në shenjën e Ujorit njihen për natyrën e tyre të izoluar dhe shumë të ndrojtur. Këta persona nuk i ndajnë brengat apo dhe problemet që mund t’u ndodhin gjatë ditës me të dashurit e tyre. Ky indiferentizëm nuk arrin që të krijojë një marrë dhënie të qëndrueshme dhe mund të prishë stabilitetin në çift.

Bricjapi

Personat me shenjën e Bricjapit mund të shkaktojnë shumë vua jtje në çift. Duke qenë se shihen si një shenjë që i marrin vendimet në bazë të përfitimeve, të lindurit e kësaj shenje nuk e kanë të vështirë që t’ia thye jnë zemrën partnerit ose partneres nëse nuk përmbushin kërkesat e tyre. Të pasurit një karakter kokëfortë dhe të ftohtë, janë disa nga karakteristikat që dallojnë personalitetin e kësaj shenje.

Akrepi

Akrepi është përkufizuar si një shenjë pasionante. Personat e lindur në këtë shenjë dëshiron të krijojnë sa më shumë njohje dhe të kalojnë sa më shumë eksperienca. Pikërisht kjo lëkundje e tyre është një karakteristikë që mund të bëjë të vu ajë partnerët që janë të dashuruar me personat e shenjës së Bricjapit.