Shtatë oficere shqiptare janë pjesëmarëse në konferencën Gratë në Pol ici në Gjeorgji. Gjatë katër ditëve në vijim, oficeret do të marrin pjesë në diskutime & aktivitete mbi udhëheqjen, çështjet kufitare/migrimit, taktikat e mbrojtjes, hetimet e skenave të kr imit & strategjitë e komunikimit.

Zyra për Çështjet Ndërkombëtare të Zbatimit të Ligjit dhe Lu ftës ndaj Dro gës e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara shprehet se “është krenare që mbështet këtë delegacion si pjesë e përpjekjeve tona për të ndihmuar Shqipërinë në forcimin e su ndimit të ligjit”.