Cristiano Roanldo ditën sotme udhëtoi në Portugali pas lajmit se mamaja e tij u shtrua në spital pas një god itje në tru. Sul muesi i Juventusit pasi ka vizituar Dolores Aveiro në një intervistë për mediat portugeze ka theksuar se gjendja e së ëmës është stabilizuar. Ronaldo ka kërkuar privatësi si dhe ka falënderuar të gjithë për mbështetjen e madhe.

“Faleminderit të gjithëve për mesazhet mbështetëse. Ajo tashmë është në gjendje të stabilizuar dhe po e merr veten në spital. Unë dhe familja ime dëshirojmë të falënderojmë stafin mjekësor dhe do ju kërkonim të na lejonit pak privatësi në këto momente”.