Songyl ndihmon Gynejin të shesë në treg. Ata ia mb athin kur shohin policinë. Mes Songylit dhe Gynejt nisin shkë ndijat e një dashurie. Banu i thotë Kaderit se do ta marrë në shtëpi por bashkëshorti i saj Sedati nuk do e marrë vesh që ajo është vajza e saj. Neriman e ka futur Feriden në një ku rth që ta heqin nga puna për shpë rdorim detyre. Feride zih et me Banun dhe nuk pranon që ajo ta marrë Kaderin. Kader mbron të ëmën dhe pranon çdo kusht të saj. Ejlyl shkon në shtëpi dhe i bërtet Kemalit për dhuratën që i bëri.

Mesude tr onditet kur mëson se dhurata e Kemalit ka qenë për Ejlylin. Ajo kupton që Ejlyli ka thënë të vërtetën. Mesude i drejton th ikën Kemalit dhe te nton ta vr asë. Ejlyl vrapon rrugës zbathur dhe lë ndon këmbën. Serkan kujdeset për Ejlylin. Gynej i propozon Songylit por ajo nuk ia ka falur shpi fjen që bëri ndaj saj dhe vajzave ditën kur përfunduan në bu rg. Songyl mëson se Banu do e marrë Kaderin dhe i thotë se ajo po e përdor. Kader nuk e dëgjon Songylin pasi dëshiron të jetojë me nënën me çdo kusht. Mesude shkon në dyqan për t’u interesuar për këpucët por Kemal ka bërë një plan për të dalë i pafajshëm. Banu i tregon Sedatit se e gjeti personin që do të japë palcën dhe i kërkon ta birë sojnë./revistawho