Ata janë karizmatikë dhe joshës të shkëlqyeshëm edhe përkundër vetvetes. Ata e lëshojnë hijeshinë e tyre fizikisht dhe mendërisht. Me ta atmosfera ndryshon, ajri bëhet i ngarkuar, emocionet galopojnë, reagimet janë pothuajse të dukshme. Le të shohim se cilat janë 6 shenjat më sensuale të Zodiakut

Dashi

Shenja e Dashi ka pak rivalë. Mënyra e tij e të qenurit është jashtëzakonisht joshëse. Ai ka një personalitet të fortë dhe të vendosur dhe kjo e bën një burrë veçanërisht të virgjër dhe një grua me të vërtetë intriguese!

Demi

Shenja e Demi është një nga shenjat më sensuale të Zodiakut. Në sferën intime është intensive, do të guxonim ta quajmë pikante, kurrë të lodhur. Ajo që ai nuk e vlerëson është miqësia. Demi është mjaft i vrazhdë në qasjet e tij, por kjo e bën atë edhe më të dëshirueshëm.

Luani

Ndër shenjat më sensuale të Zodiakut nuk mund të mungojë shenja e Luanit. Pasionante, imagjinare, dashnore e lojërave të fjalëve dhe atyre dashurore. Një shenjë vërtet e fuqishme për sa i përket joshjes. Nga e cila nuk ka shpëtim.

Peshorja

Në dallim nga shenjat e tjera shumë më të qarta dhe karizmatike, shenja e Peshores nuk është saktësisht joshëse. Ndryshe nga të tjerët ajo nuk pëlqen të përjetojë hijeshinë e saj ndaj të tjerëve. Por është jashtëzakonisht sensuale. Pamja e saj gjithnjë melankolike, rezervon që ndonjëherë ta bëjë të duket e shkëputur dhe e largët, gjë e cila e bën atë një nga shenjat më tërheqëse dhe më të dëshiruara të Zodiakut.

Akrepi

Është një shenjë e përsosur sensuale. Kushdo që njeh një Akrep e di se për çfarë po flasim. Është një shenjë e dëshirës së pastër, pasionant deri në ekstrem dhe përkundër helmit të tij, ta kesh si partner është një privilegj i vërtetë.

Shigjetari

Një shenjë vërtet sensuale dhe pasionante, gjithmonë e etur për partnerin, të cilit nuk ia fsheh aspektin e fortë erotik. Por kini kujdes që të mos e mërzitni, pasi Shigjetarit i duhen stimuj të vazhdueshëm, që të mos bie kurrë në rutinë.